Website onderhoud

Een website up-to-date houden is niet alleen belangrijk bij de content (teksten of foto's) die op de website staan. Ook het systeem Joomla! en de componenten, modules en plugins die geïnstalleerd zijn moeten up-to-date blijven. Je wil niet dat je website gehackt kan worden doordat je een oude versie van een module hebt die een veiligheidslek bevat. Laat SuusDesign je website onderhouden. Er zijn hier verschillende mogelijkheden voor zoals een onderhoudscontract of een strippenkaart.

Bij een onderhoudscontract weet je voor een vast bedrag vanaf 100,- euro per jaar dat de website up-to-date gehouden wordt door SuusDesign. (Dit is alleen mogelijk voor klanten die een website hebben laten maken door SuusDesign of waarbij de website op de server staat van SuusDesign) (Het nader overeen te komen bedrag per jaar heeft te maken met het aantal plugins, componenten en modules die zijn geïnstalleerd op de website)

Bij een strippenkaart koop je 2 uur in 1 keer in 55 euro, waardoor je 15 minuten gratis erbij krijgt (2 uur en 15 minuten). Een strippenkaart hoef je niet alleen voor onderhoud te gebruiken, maar is voor alles wat je SuusDesign laat doen aan je website.

Neem contact op via het contact formulier als je 1 van beide opties wilt of nog verdere vragen hebt!