Webdesign

Het oog wil ook wat! en dat kan door een mooie template / lay-out te maken voor je website. Hiermee kan SuusDesign helpen. Kijk in de portfolio wat SuusDesign al gemaakt heeft. Heb je met de al gemaakte templates een klik? en denk je dat SuusDesign jou kan helpen? neem dan vrijblijvend contact op.

 

Responsive webdesign:

Responsive webdesign is de norm tegenwoordig. Je maakt eigenlijk geen website meer zonder dat hij responsive is.

In het kort betekend responsive webdesign dat naar mate je beeldscherm groter of kleiner (ipad, smartphone) is past het design zich aan het beeldscherm aan zonder dat je meerdere websites hoeft te bouwen.

Steeds meer mensen gebruiken hun mobieltje of tablet om te surfen naar websites. Dan wil je ze dus ook een website aanbieden die voor elk formaat goed leesbaar en te gebruiken is.

  

De nieuwste trends:

Veiligheid in de vorm van SSL-certificaten staat tegenwoordig bovenaan het lijstje. Persoonsgegevens beschermen zoals je dat ook ziet als je naar de website van je bank surft. De HTTP veranderd in HTTPS. Samen met het groene slotje kan je zien dat de website een SSL-certificaat heeft. Ook Google is websites gaan belonen als ze een https adres hebben.

Maar wanneer heb je een SSL-certificaat nodig?

Een SSL-certificaat heb je nodig om persoonsgegevens te beschermen. Heeft jou website formulieren die ingevuld kunnen worden, een forum, een inlogsysteem? Dan heb je een SSL-certificaat nodig om het personen die op die gegevens uit zijn moeilijk te maken. Heb je enkel een website met pagina's en behalve een contact formulier niks waar iets ingevuld kan worden? Ook dan is het tegenwoordig een goed idee om een SSL-certificaat te hebben. Google beloond je ervoor en je komt dus hoger in de zoekresultaten. SuusDesign maakt gebruik van de Let's Encrypt SSL certificaten op zijn servers. Neem vrijblijvend contact met ons op als je meer wilt weten!