Website onderhoud

Een website up-to-date houden is niet alleen belangrijk bij de content (teksten of foto's) die op de website staan. Ook het systeem Joomla! en de componenten, modules en plugins die geïnstalleerd zijn moeten up-to-date blijven. Je wil niet dat je website gehackt kan worden doordat je een oude versie van een module hebt die een veiligheidslek bevat. Laat SuusDesign je website onderhouden. Er zijn hier verschillende mogelijkheden voor zoals een onderhoudscontract of een strippenkaart.

Bij een onderhoudscontract weet je voor een vast bedrag vanaf 100,- euro per jaar dat de website up-to-date gehouden wordt door SuusDesign. (Dit is alleen mogelijk voor klanten die een website hebben laten maken door SuusDesign of waarbij de website op de server staat van SuusDesign) (Het nader overeen te komen bedrag per jaar heeft te maken met het aantal plugins, componenten en modules die zijn geïnstalleerd op de website)

Bij een strippenkaart koop je 2 uur in 1 keer in 55 euro, waardoor je 15 minuten gratis erbij krijgt (2 uur en 15 minuten). Een strippenkaart hoef je niet alleen voor onderhoud te gebruiken, maar is voor alles wat je SuusDesign laat doen aan je website.

Neem contact op via het contact formulier als je 1 van beide opties wilt of nog verdere vragen hebt!

 

Webdesign

Het oog wil ook wat! en dat kan door een mooie template / lay-out te maken voor je website. Hiermee kan SuusDesign helpen. Kijk in de portfolio wat SuusDesign al gemaakt heeft. Heb je met de al gemaakte templates een klik? en denk je dat SuusDesign jou kan helpen? neem dan vrijblijvend contact op.

 

Responsive webdesign:

Responsive webdesign is de norm tegenwoordig. Je maakt eigenlijk geen website meer zonder dat hij responsive is.

In het kort betekend responsive webdesign dat naar mate je beeldscherm groter of kleiner (ipad, smartphone) is past het design zich aan het beeldscherm aan zonder dat je meerdere websites hoeft te bouwen.

Steeds meer mensen gebruiken hun mobieltje of tablet om te surfen naar websites. Dan wil je ze dus ook een website aanbieden die voor elk formaat goed leesbaar en te gebruiken is.

  

De nieuwste trends:

Veiligheid in de vorm van SSL-certificaten staat tegenwoordig bovenaan het lijstje. Persoonsgegevens beschermen zoals je dat ook ziet als je naar de website van je bank surft. De HTTP veranderd in HTTPS. Samen met het groene slotje kan je zien dat de website een SSL-certificaat heeft. Ook Google is websites gaan belonen als ze een https adres hebben.

Maar wanneer heb je een SSL-certificaat nodig?

Een SSL-certificaat heb je nodig om persoonsgegevens te beschermen. Heeft jou website formulieren die ingevuld kunnen worden, een forum, een inlogsysteem? Dan heb je een SSL-certificaat nodig om het personen die op die gegevens uit zijn moeilijk te maken. Heb je enkel een website met pagina's en behalve een contact formulier niks waar iets ingevuld kan worden? Ook dan is het tegenwoordig een goed idee om een SSL-certificaat te hebben. Google beloond je ervoor en je komt dus hoger in de zoekresultaten. SuusDesign maakt gebruik van de Let's Encrypt SSL certificaten op zijn servers. Neem vrijblijvend contact met ons op als je meer wilt weten!

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is hot! en je zal dan ook vele bedrijven tegen komen die er wel iets mee doen voor uiteenlopende bedragen. Zoekmachine optimalisatie is, en het woord zegt het misschien al, je website zo verbeteren dat zoekmachines er beter mee overweg kunnen en je dus meer bezoekers naar je website lokt.

Binnen de zoekmachine optimalisatie kijken we eigenlijk vooral naar 1 zoekmachine: Google. Google heeft in Nederland een marktaandeel van 90,31% bij desktop, 98,78% bij mobiel en 97,91% bij tablets (Q1 2017). Binnen de Zoekmachine optimalisatie is de laatste tijd veel beweging. Google veranderd continu om de beste resultaten te kunnen bieden aan de zoekende internet gebruiker. De Google Hummingbird update is de nieuwste algoritme update van Google. Na de Panda, Penguin en Pagerank updates heeft de nieuwe update voornamelijk betrekking op het beter leren begrijpen van exacte zoektermen die door de gebruiker worden ingevoerd.

Google probeert met de Panda update de websites eruit te filteren met lage kwaliteit content en gekopieerde teksten. Bij de Penguin update filtert Google websites die gebruikmaken van keywordstuffing (zoveel mogelijk zoektermen in teksten, titels en headers) of onnatuurlijke linkbuilding (ongebruikelijk veel links en/of dezelfde anchorteksten). De Pagerank Update heeft een kleinere invloed. De websites die naar uw website linken kunnen een hogere of lagere Pagerank krijgen en dat kan dan wel weer invloed hebben op de positie van uw website in Google.

SuusDesign houd alle informatie goed in de gaten en weet dus precies wat je wel en niet moet doen om je website beter vindbaar te maken in Google.

Neem contact met ons op als je meer wilt weten!